Søk med Google i geelmuyden.info

      Hjem  - Kontakt. Legge til/korrigere  
         

 

Kontakt.  Å legge til nye opplysninger eller korrigere eksisterende               

 

Her sender du spørsmål og opplysninger til webmaster, slektens historiker Knut Geeelmuyden. Slik bidrar du til slektshistorien.  Bruk helst skjemaet nedenfor.

Vi mottar gjerne mest mulig detaljerte opplysninger, gjerne også historier og hele biografier, foto, etc.  

Dersom du gir opplysninger du ikker er sikker på, ber vi om at du gjør oppmerksom på det.  Du kan for eksempel bruke spørsmålstegn, "ca" eller kommentarer for å vise slik usikkerhet.

Noen personer har et behov for å være private og lite synlige.  Kanskje mener du at opplysninger om deg ikke skal være synlige i slektstreet eller i slektens liste med kontaktopplysninger for nålevende slekt.  Send en melding dersom du ønsker fjernet opplysninger om deg.        

Dersom du ønsker å sende vedlegg, må du sende det sammen med en email                                                                      Knut Geelmuyden      

 

Bruk helst følgende skjema:

 
 

Takk for hjelpen

Vi ber vanligvis ikke om at du skal gjøre et stort arbeid med undersøkelser om slekten, men vil sette stor pris på om du deler den kunnskapen om familien som er lett tilgjengelig for deg.

Når du sender inn tekster eller opplysninger bidrar du til at historien om slekten blir så korrekt og og innholdsrik som mulig.

 
Ditt fornavn Ditt etternavn
Telefon E-post
Adresse Postnr og -sted, land

Tema


Din melding: